Stortingskandidat

Kristine Flåtten

Hei, jeg heter Kristine og og stiller til valg for Arbeiderpartiet i Vestfold valgkrets. Har vært kommunepartileder i Holmestrand Arbeiderparti siden 2015 og har bakgrunn fra administrasjon og logistikk. Gift tobarnsmor som bor i Sande i Vestfold og som elsker politikk og organisasjon. Brenner for å gjøre en forskjell på alle plan i samfunnet generelt.

Kristine Flåtten

Jeg er en som liker å ha mange baller i luften. Har flere hobbyer, hvor jeg blant annet maler, strikker, hekler og broderer, spiller sjakk og liker å skru og snekre. Pusset blant annet opp en varesykkel fra 1925-ish til valgkampen i 2019.Det var veldig gøy! Glad i å prøve nye ting og eier ikke evnen til å si at det klarer jeg ikke. Er også veldig glad i å skrive og håper å gjøre mer av det fremover!

Politisk er jeg spesielt opptatt av likeverd og inkludering. For meg spiller det liten rolle hvor du bor, hvem foreldrene dine er, hvilket kjønn du har eller legning. Jeg mener alle har lik verdi, alle har noe å bidra med. Vi trenger alle! Jeg mener slike variasjoner i, blant annet, bakgrunn, er en styrke når vi skal forme et inkluderende samfunn, med toleranse og varme. Et slikt samfunn vil jeg jobbe for. 

Jeg brenner litt ekstra for psykisk helse, helsepolitikk generelt og likestilling. Det var mye som kunne bedres i 2013 også, men gjennom de siste årene har vi sett en kritikkverdig svekkelse det psykiatriske helsetilbudet. Behovet har økt, men det har ikke blitt satset nok til å imøtekomme dette. Dette må vi gjøre noe med! Derfor er det ekstremt viktig at det blir et regjeringsskifte til høsten, med en AP-ledende regjering og Jonas som statsminister. 


  • Halvt nordlending, halvt engelsk

  • Første kvinnelige dørvakt på nattklubb i Haugesund

  • Har grunnfag i tegnspråk!