Arrangementer

Kvinnenettverket - nettmøte

Tema: #HunBørStille

21. okt, kl. 19:00 — 20:30, Nettmøte på Teams
Maria og Agnes

Camilla Maria Brekke og Agnes Nordvik fra kampanjen #HunBørStille kommer til møte i kvinnenettverket 21. oktober.

Gode kvinner i Vestfold og Telemark Arbeiderparti!

Velkommen skal dere være til nettmøte med tema #HunBørStille onsdag 21. oktober kl. 19.00-20.30. #HunBørStille er Arbeiderpartiets likestillingskampanje med mål om å få flere kvinner inn i politikken. Denne kvelden får dere treffe Agnes Nordvik og Camilla Maria Brekke.

Agnes og Camilla vil innlede i starten av møtet og det blir anledning til både spørsmål, innspill og diskusjon.

Agnes er 18 år og fra Oslo. Hun har leda #HunBørStille-kampanjen i nesten to år, deltatt i samfunnsdebatten siden hun var 13 og er aktiv i AUF. I tillegg jobber hun i et filmselskap, går på videregående, sitter i Ungdommens ytringsfrihets råd og har i flere år jobba med likestilling globalt i Plan International. 

Camilla er 20 år og folkevalgt i Holmestrand. Hun har vært med å drive #HunBørStille-kampanjen i et og et halvt år. Camilla er sekretær i Holmestrand Arbeiderparti og nestleder i AUF i Vestfold og Telemark. 

Møtet vil foregå på teams, og for å motta link til møtet kan du melde deg på her: https://forms.gle/HAYGfrpGVsSxwiNL8

Frist for påmelding er 20. oktober kl. 14.00.

Det er kvinnenettverket som arrangerer møtet, og om du har noen spørsmål, kan du henvende deg til leder av kvinnenettverket i Vestfold og Telemark Arbeiderparti Kathrine Haatvedt på e-post kathrinehaatvedt@gmail.com eller partikontoret på vestfoldogtelemark@arbeiderpartiet.no

Velkommen!