Leder av Vestfold og Telemark Arbeiderparti: Truls Vasvik

Gratulerer med dagen!

Trygghet for helse og arbeid

Årets 1. mai blir noe helt annet enn vi har opplevd før – på flere måter. De fysiske møtene er borte, samtidig som viktigheten av dagen er større enn på veldig, veldig lenge. Over 400.000 av oss har søkt om dagpenger, og store deler av økonomien vår er lukket ned.

Helsearbeidere, butikkmedarbeidere, renholdere, barnevernansatte, lærere og bussjåfører – for å nevne noen – har stått i front for å holde samfunnet vårt oppe. Er det en ting denne situasjonen har lært oss, så er det at det er vanlige arbeidsfolk som holder hjula i gang.

Så selv om vi ikke kan ta hverandre i handa og holde, så vil dagen bli feiret både lokalt og nasjonalt – via digitale flater. Jeg håper mange av dere tar tida til å følge sendingene, og jeg gleder allerede til å gå i tog igjen i 2021.

Vi legger opp til at du kan følge oss på nett.Taler og markeringer med våre lokale politikere, AUF-ere og fagbevegelsen vil legges ut her på Facebook gjennom hele dagen.Program:Kl.09.00 Markering av 1. mai, Vestfold og Telemark ArbeiderpartiKl.11.00 Tale direkte ved Ap-leder Jonas Gahr Støre og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.Kl.15.00 Kransenedleggelse 22. juli-monument

Bli med å markere Arbeidernes internasjonale kampdag, sammen skal vi vise vår styrke og føre fram viktige saker for vanlig arbeidsfolk.

Truls Vasvik, Leder Vestfold og Telemark Arbeiderparti