Bli kjent med vår nye organisasjonssekretær!

Prena, vår nye organisasjonssekretær

Lisa Dawn Aarnes skal ha utdanningspermisjon i 2021 og vi har derfor ansatt Prena Balendran på partikontoret i Vestfold og Telemark Arbeiderparti. Prena har en master i internasjonale relasjoner fra Universitet i London. 

Hvem er du, Prena?

Jeg er en sportsinteressert pappa på 29 år. Kommer fra Oslos beste østkant og er nå bosatt i kystperlen Kragerø sammen med forloveden min Emma og sønnen vår Emilian.

Hvorfor valgte du Arbeiderpartiet?

Partiet deler veldig mange av mine egne synspunkter og meninger. Det var naturlig å velge Arbeiderpartiet når jeg ble interessert i politikk og samfunn. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Fritiden bruker jeg på venner og familie, være aktiv gjennom fotballen, også prøver jeg å se alle filmer og serier på Netflix, HBO og lignende. 

Hva gleder du deg mest til i den nye jobben?

Jeg gleder meg mest til å bli kjent med alle de som jeg skal jobbe sammen med mot et felles mål. Og så gleder jeg meg til å bruke kompetansen i forhold til de ulike gjøremålene i jobben. 

Hva kan vi gjøre for å vinne valget i 2021?

Vi må nå ut til alle aldersgrupper og vise til politikk som er mer inkluderende og solidarisk. Så må vi synliggjøre de forskjellene som har blitt skapt de siste åtte årene, og være tydelige på hva partiet skal gjøre for å tette igjen disse "hullene". 

Funfact om deg?

Jeg har klart å spise 14 cheeseburgere på under 15 minutter.

Vi gleder oss stort til å jobbe videre med Prena!