Vestfold og Telemark Arbeiderparti gir nødhjelp til Ukraina.

Ukraina AP

Vestfold og Telemark Arbeiderparti gir et bidrag på kr. 10 000 til de som er rammet av konflikten i Ukraina, gjennom Røde Kors.

Situasjonen i Ukraina er uoversiktlig, svært spent og farlig. Millioner av ukrainere er på flukt og de som er igjen i landet, har ingen tilgang til helt nødvendige ting som vann og strøm.  Folk søker sikkerhet i tilfluktsrom, ofte i timevis.

Krigen i Ukraina rammer uskyldige hardt og grusomt, samtidig som den sikkerhetspolitiske hverdagen til Europa blir utfordret fra øst. 

Vi i Vestfold og Telemark Arbeiderparti ønsker å stå i solidaritet med befolkningen i Ukraina og fordømmer invaderingen av Ukraina. Det viktigste for oss er å ivareta de uskyldige som blir rammet av denne invasjonen. 

Røde Kors er til stede og gir helsehjelp, mat, vann og beskyttelse til de som er rammet av krigen i Ukraina, både i Ukraina, i nabolandene og her hjemme i Norge. 

Vi oppfordrer alle våre samarbeidspartnere å gjøre det samme og bidra til at vi kan være der for flere. Sammen redder vi liv! 

Lenken til Spleisen finner du under her: